100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Kinesisk lykkearmbånd med dyr - sort

Lykkearmbånde med 12 dyr


Flere detaljer

Kinesisk lykkearmbånd

DKK 149,50

Nedsat pris!

-50%

DKK 299,00

Enkelt og markant smykke med 12 dyr (10 mm) monteret med swarowski-krystaller i sølvhjul, nikkelfrit og blyfrit. Desuden perler af ædelsten som matcher farven. Igennem tusinder af år har de tolv dyr i lykkearmbåndet været brugt af kineserne til at beskytte sig selv og bringe familien glæde, velstand, helse og lykke.

Rækkefølgen af dyrene i lykkearmbåndet ligger ganske fast, for den er dikteret af den kinesiske astrologi hvis tradition rækker tusinder af år tilbage i tiden. Det første dyr er Rotten og derefter følger Oksen, Tigeren, Haren, Dragen, Slangen, Hesten, Geden, Aben, Hanen, Hunden og til sidst Grisen. Lykkearmbåndets 12 dyr er hver for sig ægte håndmalet porcelæn. Når du bærer lykkearmbåndet vil dets energier automatisk være en del af dig. Ved at stille ind på den harmoniserende kraft i lykkearmbåndet og have tillid til den, vil de gode ting begynde at ske i dit liv. 

Bær armbåndene for sig selv eller sammen. Fantastisk prydende på ethvert håndled. Armbåndene passer til alle størrelser, da de er elastiske. 

Leveres i smuk smykkeæske.

Dette kinesiske lykkearmbånd er en gratis gave fra os til dig, som placerer en ordre hos os inden den 10 september 2020.

Kunder, der købte denne vare, købte også: