100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Sov med omtanke til miljøet med vores silkedyner og silkesengetøj

Der er ingen varer

Vidste du, at silke stammer oprindeligt fra Kina, hvor beviser for silkeorm er fundet i en grav der daterer mere end 8.000 år tilbage i tiden? 

Vidste du, at silken var nemlig en af de vigtigste handelsvarer, da der blev samhandel langs silkevejen, der forbinder de Asiatiske og Europæiske kontinenter, og var derved med til at fremme udvekslingen af viden, sprog, religion og kultur i verden?

Vidste du, at silke er faktisk en af de stærkeste fibre der findes i naturen?

Generelt kan silke betragtes som en af de mest bæredygtige fibre der findes i naturen.  Den kommer fra nemlig fra silkeorm som fodres med morbærtræets blade. Det er dermed en vedvarende ressource, der også kan nedbrydes i naturen. I fremstillingsprocessen anvender man nemlig meget færre naturlige ressourcer såsom vand og energi, end ved mange andre stoffer. Den har nemlig en rigtig god fugtoptagelsesevne med naturlige farvestoffer. 

Silke kan godt holde sig kølig i varmt vejr, og godt være varm i køligt vejr. Denne fantastiske egenskab, sammen med dens smukke naturlig glans gør silke til det mest eftertragtede materiale i soveværelset. Og vi vil så gerne have, at du skal prøve det og selv opleve den fantastisk komfort silke yder. 

Der findes mange forskellige silketyper i hele verden. Eksempelvis kan nævnes Tasar silke som er en slags vild silke fra Indien, Ahimsa silke som er en anden salgs silke fra Inden; Tussa silke der findes i naturen i nord Kina; Thai silke fra Thailand og morbær silke fra syd Kina. Generelt er det morbær silke fra syd Kina, hvor silkeormene fodres med morbær blade og lever i de varme og forholds fugtige omgivelser, der giver den bedste glans og holdbarhed. Derfor har vi valgt at alle vores silkedyner, silkesengetøj, silkepuder og silkepudebetræk skal fremstilles af 100% langfibret mulberry silke (morbær silke).

Gør dig selv en tjenest, prøv vores luksus og komfortabel silkedyne og silkesengetøj i 100% lang mulberry silke og prøve at sove uden at vågne pga. sved fremover...