100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Farvevalg i soveværelset

Der er ingen varer

Moden kommer og går, modefarver ændrer sig hele tiden.
Alle vil gerne have et præsentabelt og moderne soveværelse.
Men vidste du, at der er nogle fundamentale regler du skal have styr på, før du vælger det bedste sengetøj til soveværelset ?

Rød:

Rød farve fremhæver energi, giver en perfekt elskovs stemning. Men hvis du lider af søvnløshed eller højt blodstryk, burde rødt sengetøj nok ikke blive den foretrukne farve til dit soveværelse.

Gul:

Gul er en elegant farve. Gul farve kan give bedre appeltit og forbedret optagelse af calcium. Den kan give en varm og hyggelig stemning. Men en stærk gul farve kan give dig mere energi, hvilket ikke er hensigten i soveværelset. Derfor er en mild gul farve det fortrukne valg. F.eks. elfenbens farve. Vores elfenbens farvede silkesengesæt indholder både silkedynebetræk og silkepudebetræk. Denne dejlige beroligende farve, kombineret med silkens unikke sunde egenskaber, giver dig et luksus, komfortabelt og sundt sovemiljø.

Hvid:

Der er en grund til at hvidt sengetøj er alle hotellers valg. Den kan matche med alle andre farver, den er elegant, enkel og ren. Den hvide farve kan berolig hjernen og få dig falde hurtigere i søvn. Den er nem at rengøre med en gang afblegningsmiddel. Vores lusksus egyptiske bomulds sengetøj på 1000 TC er utroligt populært, med sit elegante klassiske design og det fineste egyptiske bomulds stof.

Grå:     

Den grå farve er simpel, elegant og en solid farve. Den udstråler harmoni og elegance. Men hvis du lider af depression, så er grå ikke det bedste valg for dig. 

Vores grå egyptisk bomulds sengetøj på 1500 TC med striber er meget populært:

Blå:

Blå er en beroligende farve, især lys blå. Det er videnskabeligt dokumenteret, at blå farve kan sænke blodtrykket og få din puls til at falde. Derfor er det et godt farvevalg, hvis du har højt blodtryk eller hjerte problemer.


Generelt:

Generelt er det sådan, at jo enkelere farvevalg, jo bedre i soveværelset.
Vælg den friske og naturlige farve, såsom elefenben,  lyseblå, lysegrøn, hvid.
De bringer ro og harmoni til dit soveværelse.

Sov godt !