100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Bambussengetøj

Der er 1 vare.

Bambus sengetøj i 100% bambus fra Silver-Silk Scandianvia

Hvorfor skal du vælge bambus sengetøj?

Bambus sengetøj har flere fordele sammenlignet med andre materialer. Først og fremmest er bambus en meget holdbar plante, som vokser hurtigt og kræver minimalt med vand og pesticider. Det gør bambus til en bæredygtig og miljøvenlig ressource. 

Bambus sengetøj er også utrolig blødt og behageligt at sove i. Materialet er åndbart og absorberer fugt meget effektivt, hvilket gør det til en god valgmulighed for personer, der sveder meget om natten. Bambus sengetøj er også hypoallergent, hvilket betyder, at det er et godt valg for personer med allergier eller sensitiv hud. Bambus er et ideelt materiale til at skabe et tørt og hygiejnisk sovemiljø, da husstøvmider ikke trives i det på samme måde som i bomuld. 

Bambus sengetøj er ideelt for dem der gerne have silkens luksus, men ikke kan lide at sengetøjet klæber til kroppen.

Endelig er bambus sengetøj også let at pleje og vaske. Det kan vaskes ved lave temperaturer og tørrer hurtigt. Hvis du hænger det ud til tørring, så behøver du ikke at stryge bagefter. Alt i alt er bambus sengetøj en god investering for personer, der ønsker et blødt, behageligt og miljøvenligt alternativ til traditionelle sengetøjsmaterialer.

Hvorfor skal du vælge bambus sengetøj fra Silver-Silk Scandinavia?

Når man kigger på sengetøj, er det vigtigt at være opmærksom på antallet af tråde pr. kvadratmeter, som også kaldes trådtæthed eller thread count (TC), da det har betydning for slidstyrken af produktet samt tykkelsen af trådene. Silver-Silk Scandinavias bambus sengetøj bruger de ekstra tynde tråde til vævningen med meget tæt vævning (300 TC), hvilket gør at stoffet er mere glansfuldt og får mere styrke. Dette høje trådtal forøger kvaliteten af stoffet, og gør sengetøjet mere modstandsdygtigt over for bakterier og gør det vanskeligt for husstøvmider at holde sig fast til stoffet.

Bambus sengetøjet fra Silvers-Silk Scandinavia har en naturlig glans og er behageligt at røre ved, uden at klæbe sig til kroppen på samme måde som silke. Derudover er det nemt at vedligeholde.

Hvordan plejer du dit luksus bambus sengetøj fra Silver-Silk Scandinavia?

Frenkvenser for sengetøjs vaskning er afhængigt af mange forskellige faktorer, derfor er det meget individuelt. Men som udgangspukt anbefaler vi at du vasker vores luksus bambussengetøj en gang hver 3. uge. Det er nemlig rigeligt at vaske og skifte sengetøj én gang hver 3. uge for at spare miljøet for CO2 og diverse kemikalier og du behøver faktisk ikke at vaske dit bambus sengetøj så tit som alm. bombuldssengetøj, da det er mere antibakterielt og sved absorberende.

Det er optimalt at vaske dit bambussengetøj skånsomt med 30-40 grad med lav centrifugering, da der ellers vil ske slitage på sengetøjet når det bliver slynget rundt med høj hastighed. Bambus sengetøj har antibakterielle egenskaber, så selv hvis det koldvaskes, vil der ikke kunne leve husstøvmider i sengetøjet, ligesom bomuldssengetøj.

Hvorfor ikke forkæle dig selv med en god nattesøvn i vores lækre bambus sengetøj?
Bestil nu og oplev forskellen !