100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Der er 13 varer.

Her er der masser af gode tilbud på luksus silkedyner, silkepuder, silkesengetøj og egyptisk bomuld sengetøj som du kan hente til dit soveværelse

Hvis du leder efter den fineste dyne med 100% ægte lang mulberry silke, er dette stedet for dig. Vores silkedyner er allergivenlige, naturlige og håndlavede.

Vi har ligedelse matchende silkesengesæt, som består af silkepudebetræk og silkedynebetræk, som er fremstillet med omhu i bedste kvalitet mulbery silke med AAA grad. Det kan bindes sammen med vores silkedyne i de 4 hjørner.

Hvis du er ikke til silkeglans, men mere til solidt og slidstærkt men flot sengetøj, så har vi også luksus egytisk bomuld sengesæt til dig, som også kan bindes sammen med vores silkedyne i de 4 hjørner.

Se vores aktuelle tilbud nedenfor.
Hvis du har specielle ønsker eller ikke kan finde det du leder efter, skriv venligst i chat eller til info@silversilk.dk så skal vi nok hjælpe.