Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Oeko-tex

Silkesengetøj

Der er 6 varer.

Silkesengetøj med 19mm AAA silkestoffer. Eksklusiv luksus til rimelige priser. Vores fine silkesengetøj er fremstillet af den fineste langfibrede mulberry silke, som giver dig luksus og velvære. 

Silver-Silk Scandinavia leverer silkesengetøj med en luksuriøs drapering og en uforglemmelig fornemmelse takket være den traditionelle smalle vevsmejselvæv og en optimal momme tæller på 19 - målingen af silke vægt og søde plet til silke strøelse.

Alle vores sengetøj er håndlavet af os fra 100% Mulberry long strand silke med pletfri søm, omhyggeligt håndværk. Klæd din seng i vores silke lagner og sengetøj for at opdage luksus, elegance og sensualitet som intet andet.

Silver-Silk Scandinavias luksuriøse sengetøjssæt er et godt valg til komfort, sundhed og kvalitet. Naturligt åndbar, 100% silke forbliver kølig om sommeren og holder dig varm om vinteren for behagelig at sove året rundt. Silke er alle naturlige og hypoallergeniske og mere bløde på vores hud og kinder på vores hår end syntetiske alternativer. Vores silkesengesæt er især velegnet til dig, hvis du lider af astma, allergi eller simpelthen sved meget om natten.

Vores luksus silkesengtøj består af silke dynebetræk, silke pudebetræk, silke flade lagen og silke kuvertlagen.

Alle vores produkter er Øko-tex 100 certificeret.

Klik nedenfor, for at se mere om vores silkesengetøj:

Underkategorier

  • Silke sengesæt
    Luksus silkesengesæt - til de helt rigtige priser.   Vort Luksus silkesengetøj består af: Silkedynebetræk og silkepudebetræk- og husk det holder svedeture, allergi og støvmider væk fra dig   Køb dit silkesengetøj hos os. Husk, vi har superlækkert Silkesengetøj i højeste kvalitet silke.   Sove i silkesengetøj kan holde dit hårs natur glans og forsinke process for dannelse af rynker i ansigtet, takket være den højt protein indhold i silke. Silkesengetøj kan ligeledes absorbere fugt fra kroppen så du ikke føler dig overhed eller svedig.   Køb vores luksus silkesengetøj i dag og nyde din kejserlige drøm hver dag!  
  • Silke lagen
    Silke lagner i 100% ægte fineste mulberry silke. Allergivenlig, temperaturregulerende, silkens aminosyr er den naturlige materiale der ligner mest menneskershud. Velvære i senget for alle aldersgrupper.
  • Silke pudebetræk
    Luksus silke pudebetræk i 100% ægte mulburry silke med AAA grad Det siges i Kina at silke pudebetræk vil forsinke rynkernes ankomst samt giv vores hår mere glans. Men uanset om det er rigtigt eller ej, er det absolut en nydelse at sove med et silke pudebetræk - prøv selv. Vores silkepudebetræk er meget populær, bestil i dag uden risiko da du har fuld returret.