100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Silkesengetøj og silkelagen

Der er 9 varer.

Silke er guddommeligt blødt og lækkert. Det er ren luksus at sove i vores dejlige silkesengetøj og silke sengelinned, uanset sommer eller vinter. Silke indeholder mere end 18 forskellige aminosyrer, og er det naturlige materiale der mest ligner vores menneskelige hud, hvorfor det afkøler behageligt om sommeren. Silkefibrene absorberer også blidt fugtighed fra huden, mens kulden holdes ude i den kolde vintertid. 

Silke virker beroligende mod irriteret hud. Vi får mange henvendelser fra kunder med astma og allergi der har hørt fra deres venner og bekendte om vores silkedyner og silkesengetøj. Der er også en del kunder der lider af gigt, fibromyalgi, rygsmerter, Parkinsons og bindevævssygdomme, som henvender sig til os i håb om bedre søvnkvalitet.

Silke er det perfekte stof at have på, da det er blødt, behageligt og venligt mod huden. Silke er specielt og har temperatur-regulerende egenskaber og dermed vil silke sikre at du holder varmen om vinteren, og forbliver dejlig afkølet om sommeren. Silke er et naturligt materiale og derfor vil det ikke klø eller irritere, hvilket gør det ideelt for dem af jer, der har følsom hud, allergi over for syntetiske stoffer, psoriasis, helvedesild eller lider af eksem. 

Vores silkesengetøj er med 19mm AAA grade silkestoffer- Eksklusive luksus til rimelige priser. Vores fine silkesengetøj er fremstillet af den fineste langfibrede mulberry silke, som giver dig luksus og velvære. Mærk forskellen med vores luksus silkesengetøj, den bløde silke er så skånsom mod din hud og allergivenligt. Bestil online med hurtig levering og super kundeservice. Mm er forkortelse af mome, en general betegnelse for silkes vægt. Momme vægt er en standard måde at måle vægten af silke og perler. Kort sagt, jo højere mm, jo bedre kvalitet. 

Alle vores sengetøj er håndlavet af os fra 100% lang Mulberry silke med pletfri søm, omhyggeligt håndværk. Klæd din seng i vores silkelagner og sengetøj for at opdage luksus, elegance og sensualitet som intet andet.

Silver-Silk Scandinavias luksuriøse sengetøjssæt er et godt valg til komfort, sundhed og kvalitet.  

Vores luksus silkesengesæt består af silke dynebetræk, silke pudebetræk, silke flade lagen og silke kuvertlagen. I hvert sengesæt medfølger et hovedpudebetræk i standardmål 60x63 cm. (to stk. ved køb af sengetøj til dobbeltdyner).

Alle vores produkter er Øko-tex 100 certificeret.

Klik nedenfor, for at se mere om vores silkesengetøj: 

Når du bliver en lykkelig ejer af vores silkesengetøj, kan det være du kunne også tænke dig en temperaturregulerende silkedyne eller en kølig silkepude der passer til? Brug venligst vores organiske silke wash for at bevare silkens glans og blødhed.