Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Oeko-tex

Silkesengetøj og silkelagen

Der er 7 varer.

Silkesengetøj med 19mm AAA silkestoffer. Eksklusiv luksus til rimelige priser. Vores fine silkesengetøj er fremstillet af den fineste langfibrede mulberry silke, som giver dig luksus og velvære. Mærk forskellen med vores luksus silkesengetøj, den bløde silke er så skånsom mod din hud og allergivenligt. Bestil online med hurtig levering og super kundeservice.

Silver-Silk Scandinavia leverer silkesengetøj med en luksuriøs drapering og en uforglemmelig fornemmelse takket være den traditionelle smalle vevsmejselvæv og en optimal momme tæller på 19 - målingen af silke vægt og søde plet til silke strøelse.

Alle vores sengetøj er håndlavet af os fra 100% Mulberry long strand silke med pletfri søm, omhyggeligt håndværk. Klæd din seng i vores silke lagner og sengetøj for at opdage luksus, elegance og sensualitet som intet andet.

Silver-Silk Scandinavias luksuriøse sengetøjssæt er et godt valg til komfort, sundhed og kvalitet. Naturligt åndbar, 100% silke forbliver kølig om sommeren og holder dig varm om vinteren for behagelig at sove året rundt. Silke er alle naturlige og hypoallergeniske og mere bløde på vores hud og kinder på vores hår end syntetiske alternativer. Vores silkesengesæt er især velegnet til dig, hvis du lider af astma, allergi eller simpelthen sved meget om natten.

Vores luksus silkesengtøj består af silke dynebetræk, silke pudebetræk, silke flade lagen og silke kuvertlagen.

Alle vores produkter er Øko-tex 100 certificeret.

Klik nedenfor, for at se mere om vores silkesengetøj:

Når du bliver en lykkelig ejer af vores silkesengetøj, kan det være du kunne også tænke dig en temperaturregulerende silkedyne eller en kølig silkepude der passer til? Brug venligst vores organiske silkewash for at bevare silkens glans og blødhed.