Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Oeko-tex
Der er 10 varer.

Silkedyner og silkesengetøj

Se her! Vi har måske markedets bedste tilbud for silkedyner og silkesengetøj.
 
 • Vores silkedyner har både 100% langfibret mulberry silkefyld og vår
 • Vores silkedyner og silkesengetøj er 100% håndlavet og økologisk
 • Vi har 14 dages returret så du kan risikofrit at bytte hvis det ikke falder i smagen
 • Allegivenlig & temperaturregulerende
 • Slut med at sved om natten
 • Hurtig levering
 
Det er en perfekt løsning for dig at bruge silkesengetøj både i de hede sommerdage for at køle af og i det kolde vinternat, hvor du har brug for varme og komfort.

Silkedyner og silkesengetøj er åndbar, det er væk fra vægen fugt fra sved, at holde en person kølig og behagelig.

Silkedyner og silkesengetøj er allergivenlig og modstandsdygtigt over for husstøvmider. 
 

I Kina kendes det, at silke indeholder aminosyrer som forynger huden, og hjælper med at forsinke rynkedannelse i huden, samt medvirke til et godt og glansfuldt hår.

Forkæl dig selv og køb nogle dejlige silkeprodukter til dig og den du holder af!

Underkategorier

 • Silkedyne
  Silkedynen fra Silver-silk Scandinavia er temperaturregulerende, svendabsorberende, antibakteriel. Hvis du lider af allergi, astma, eller sved meget om natten, så er vores silkedyne noget for dig. Silver-Silk Scandinavia sælger den kendte ægte håndlavede eksklusive silkedyne med 100% langfibret mulberry silkefyld og specielt fremstillet silkevår. Mulberry silke (morbær silke)- kommer fra silkesommerfuglens larver, som kun spiser morbærblade. Morbærsilke regnes for verdens fineste og dyreste silke. Vi anvender kun den bedste morbær silke i sine silkeprodukter.Silver-Silk Scandinavias silkedyne er fyldt med luksuriøs 100% naturlig og hypoallergen absolut topklasse langstrenget mulberry silke, der er 100% håndstrækket.Hver silkedyne er så forsigtigt sløjret syet med hånden for at forhindre bevægelse af den ædle silke interiør. Håndsømning i stedet for maskinens "mønster" syning bruges til at undgå knusning og beskadigelse af silken. Derfor er vores silkedyne særlig velholdt. Ved hjælp af denne metode sikrer man også, at de varmeisolerende egenskaber, der skabes af luften, der er indesluttet mellem de fine silketråde, holdes på plads. Dette bidrager i høj grad til at gøre vores silkedyne så vidunderligt lyse og komfortable og hjælper med at regulere sovetemperaturen over et bredere område end andre dyner. Mulberry silkefyldte dyner er vores specialisme, vi lover, at du ikke bliver skuffet. Det er risikofrit at handle med os, da du er dækket af en 14 dages fuld tilbagekøbsgaranti. Men vi er sikker på at du vil elske din silke dyne. En gang silkedyne, altid silkedyne.Der er også nogle gode tilbud i vorse silkesengetøj - kombinationer af luksuriøse silkefyldte dyner, silkefyldte puder.Alt silkebeklædning OEKO-TEX Standard 100 certificeret. For gode nattesøvn - køb din eksklusive silkedyne her.
 • Silkesengetøj
  Silkesengetøj med 19mm AAA silkestoffer. Eksklusiv luksus til rimelige priser. Vores fine silkesengetøj er fremstillet af den fineste langfibrede mulberry silke, som giver dig luksus og velvære.  Silver-Silk Scandinavia leverer silkesengetøj med en luksuriøs drapering og en uforglemmelig fornemmelse takket være den traditionelle smalle vevsmejselvæv og en optimal momme tæller på 19 - målingen af silke vægt og søde plet til silke strøelse.Alle vores sengetøj er håndlavet af os fra 100% Mulberry long strand silke med pletfri søm, omhyggeligt håndværk. Klæd din seng i vores silke lagner og sengetøj for at opdage luksus, elegance og sensualitet som intet andet. Silver-Silk Scandinavias luksuriøse sengetøjssæt er et godt valg til komfort, sundhed og kvalitet. Naturligt åndbar, 100% silke forbliver kølig om sommeren og holder dig varm om vinteren for behagelig at sove året rundt. Silke er alle naturlige og hypoallergeniske og mere bløde på vores hud og kinder på vores hår end syntetiske alternativer. Vores silkesengesæt er især velegnet til dig, hvis du lider af astma, allergi eller simpelthen sved meget om natten. Vores luksus silkesengtøj består af silke dynebetræk, silke pudebetræk, silke flade lagen og silke kuvertlagen. Alle vores produkter er Øko-tex 100 certificeret. Klik nedenfor, for at se mere om vores silkesengetøj:
 • Silkepuder
  Silke puder er ren luksus og giver dig en dejlig søvn.Vores silkepuder er fluffy, og giver dig en blød og behagelig oplevelse når du lægger dit hoved på silkepuden.Vores silkepuder har silkevår, der indholder 100% mulberry silke. med AAA grad. Silken indholder aminosyre, og den kemiske sammensætning af silke giver huden åndbarhed.Vores silkepuder er særdeles lette og nemme at opbevare. Slut med våd nakken om natten Allergivenlig