100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Der er 14 varer.

Silkedyner og silkesengetøj

Se her !
Vi har måske markedets bedste tilbud på silkedyner og silkesengetøj.

 • Vores silkedyner og silkesengetøj er 100% håndlavet og økologisk i AAA grad.

 • Vi har 30 dages returret så du risikofrit kan bytte, hvis det ikke falder i smag

 • Allergi-venligt & temperaturregulerende

 • Modstandsdygtigt over for husstøvmider

 • Slut med at svede om natten

 • Hurtig levering

 • Altid god kundeservice - vi har 100% tilfredse kunder, se vores trustpilot anmeldelser

Det er en perfekt løsning for dig at bruge silkesengetøj, både i de hede sommerdage for at køle af og i den kolde vinternat, hvor du har brug for varme og komfort. I hvert sengesæt medfølger et hovedpudebetræk i standardmål 60x63 cm. (to stk. ved køb af sengetøj til dobbeltdyner).


Silkedyner og silkesengetøj er åndbart, det bortleder fugt fra sved, og således holder en person kølig, lun og behagelig

I Kina siger man, at silke indeholder aminosyrer som forynger huden, og hjælper med at forsinke rynkedannelse i huden, samt medvirker til et godt og glansfuldt hår.

Vær god ved dig selv - du fortjener kvalitets søvn hver nat i noget dejligt og lækkert silke, uden at svede og overhede.

Underkategorier

 • Silkedyne
  En gang en silkedyne, altid en silkedyne. Silke er temperaturregulerende, svedtransporterende og antibakteriel. Vi har mange kunder der henvender til os, fordi de har allergi, astma eller sveder meget om natten.   Der er mange dyner som er fyldt med mikrofiber eller hulfiber syntetiske materialer, det kan give anledning til allergi, selvom det er billigt. Når du tænker på, at du tilbringer 1/3 de af livet med at sove, så er en silkedyne en vældig god investering.  Vores silkedyner er efterhånden velkendte på det danske marked. Vore eksklusive silkedyner er håndlavede med 100% langfiber morbærsilkefyld. Morbærsilke kommer fra silkesommerfuglens larver, som kun spiser morbærblade. Morbær, hedder på engelsk 'mulberry', Det er træet der leverer bladene til silkesommerfuglelarverne.  Mulberry silke anses for at være verdens fineste og dyreste silke ift. mange andre slags silke, såsom tussah silke eller Thai silke. Tussah silke og Thai silke er også meget dejligt, men de er mere grove i strukturen end mulberry silke. Vi bruger udelukkende den bedste morbærsilke i vores silkeprodukter med AAA grad, som er karakteriseret ved dobbel konkon silke, så det er det længste og fineste silke. Vores silkedyne er fyldt med  100% håndtrukket lang mulberry silke i over hundrede lag.  Hver silkedyne er så forsigtigt syet med hånden for at forhindre bevægelse af den ædle silke. Håndsømning i stedet for maskinens "mønster" bruges til at undgå knusning og beskadigelse af silken. Derfor er vores silkedyne særlige. Denne teknik sikrer også at de varmeisolerende egenskaber, skabt af luften der er fanget mellem de fine silketråde, holdes på plads. Dette er i høj grad med til at gøre vores silkedyne så vidunderlig og behagelig og hjælper bedre med at regulere kropstemperaturen end andre typer dyner. Det er risikofrit at handle hos os, da du er dækket af 14 dages fuld tilbagekøbsgaranti. Men vi er sikre på, at du vil elske din silkedyne. 
 • Silkesengetøj og silkelagen
  Silke er guddommeligt blødt og lækkert. Det er ren luksus at sove i vores dejlige silkesengetøj og silke sengelinned, uanset sommer eller vinter. Silke indeholder mere end 18 forskellige aminosyrer, og er det naturlige materiale der mest ligner vores menneskelige hud, hvorfor det afkøler behageligt om sommeren. Silkefibrene absorberer også blidt fugtighed fra huden, mens kulden holdes ude i den kolde vintertid.  Silke virker beroligende mod irriteret hud. Vi får mange henvendelser fra kunder med astma og allergi der har hørt fra deres venner og bekendte om vores silkedyner og silkesengetøj. Der er også en del kunder der lider af gigt, fibromyalgi, rygsmerter, Parkinsons og bindevævssygdomme, som henvender sig til os i håb om bedre søvnkvalitet. Silke er det perfekte stof at have på, da det er blødt, behageligt og venligt mod huden. Silke er specielt og har temperatur-regulerende egenskaber og dermed vil silke sikre at du holder varmen om vinteren, og forbliver dejlig afkølet om sommeren. Silke er et naturligt materiale og derfor vil det ikke klø eller irritere, hvilket gør det ideelt for dem af jer, der har følsom hud, allergi over for syntetiske stoffer, psoriasis, helvedesild eller lider af eksem.  Vores silkesengetøj er med 19mm AAA grade silkestoffer- Eksklusive luksus til rimelige priser. Vores fine silkesengetøj er fremstillet af den fineste langfibrede mulberry silke, som giver dig luksus og velvære. Mærk forskellen med vores luksus silkesengetøj, den bløde silke er så skånsom mod din hud og allergivenligt. Bestil online med hurtig levering og super kundeservice. Mm er forkortelse af mome, en general betegnelse for silkes vægt. Momme vægt er en standard måde at måle vægten af silke og perler. Kort sagt, jo højere mm, jo bedre kvalitet.  Alle vores sengetøj er håndlavet af os fra 100% lang Mulberry silke med pletfri søm, omhyggeligt håndværk. Klæd din seng i vores silkelagner og sengetøj for at opdage luksus, elegance og sensualitet som intet andet. Silver-Silk Scandinavias luksuriøse sengetøjssæt er et godt valg til komfort, sundhed og kvalitet.   Vores luksus silkesengesæt består af silke dynebetræk, silke pudebetræk, silke flade lagen og silke kuvertlagen. I hvert sengesæt medfølger et hovedpudebetræk i standardmål 60x63 cm. (to stk. ved køb af sengetøj til dobbeltdyner). Alle vores produkter er Øko-tex 100 certificeret. Klik nedenfor, for at se mere om vores silkesengetøj:  Når du bliver en lykkelig ejer af vores silkesengetøj, kan det være du kunne også tænke dig en temperaturregulerende silkedyne eller en kølig silkepude der passer til? Brug venligst vores organiske silke wash for at bevare silkens glans og blødhed. 
 • Silkepuder
  Silke puder er ren luksus og giver dig en dejlig uafbrudt søvn.Vores silkepuder er fluffy, og giver dig en blød og behagelig oplevelse samt optimal støtte til hovedetVores silkepuder har silkevår, der indholder 100% mulberry silke med AAA grad. Silken indholder aminosyre, og den kemiske sammensætning af silke giver huden åndbarhed.Vores silkepuder er særdeles lette og nemme at opbevare. Slut med våd nakke om natten Allergivenlig og temperaturregulerende