100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Hvad er TC, og hvorfor skal man have sengetøj med højt TC-tal ?

Der er ingen varer

TC står for thread count på Engelsk og det er sagt på dansk: Trådantal. 
Trådantal er antallet af tråde hver vej i en kvadrattomme af stof. Trådantal er et mål for kvaliteten af stoffer, der anvendes til sengetøj. Denne foranstaltning af kvalitet ser på finheden eller råheden af et stof. Trådantal måles ved at tælle antallet af vandrette og lodrette tråde i en kvadrattomme af stof. Trådantallet tæller i gennemsnit fra  800-1200. De fleste er normalt mellem 180 og 300, og noget over 300 anses for højere kvalitet. Med vores sengetøj, kan du kigge på stoffet mod solen, hvor du næsten ikke se huller igennem. Der er naturlig glas på stoffet og ekstra slidstærkhed, takket være den tætte vævningsteknik. Vores egyptisk bomuld sengetøj har 1.000 TC og 1.500 TC, hvilket i sig selv et kvalitets stempel.

Egyptisk bomuld er utvivlsomt den fineste bomuld på verdensmarkedet. Den er karakteriseret ved særligt lange fibre, som giver stor slidstyrke og elasticitet. Egyptisk bomuld giver en glat og glansfuld overflade. Sengetøj af egyptisk bomuld er let og meget holdbart. Almindeligt egyptisk bomulds sengetøj har ca. 150-300TC, hvorimod VORES egyptisk bomuld sengetøj har 1000 TC og 1500 TC.

Se vores egyptisk bomuld dynebetræk, pudebetræk, kuvertlagener eller flade lagener her på hjemmesiden, og giv dig selv og dem du holder af et pænt og luksus sengemiliø.

Vores egyptisk bomuld sengetøk kan vaskes ved 60 grader. For at bevare lang levetid, med samme glans, og undgå evt. krympning, er det bedste med lufttørring. I koldt og vådt vintervejr, kan du lufttørre sengetøjet og give den sidste tørhed ved at tørretumble det ved svag varme. 

Det er vigtigt at der IKKE benyttes hverken skyllemiddel, blegemiddel eller klor, ved vask af egyptisk bomuld, da dette kan give de egyptiske bomuldsfibre permanent skade.


For optimalt blankt og glat udtryk anbefales strygning. Men hvis du lufttør sengetøjet, kan du sagtens undlade at stryge.