Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Oeko-tex

Egyptisk bomuld sengetøj

Der er 13 varer.

Egyptisk bomuld er utvivlsomt den fineste bomuld på verdensmarkedet. Den er karakteriseret ved særligt lange fibre, som giver stor slidstyrke og elasticitet. Egyptisk bomuld giver en glat og glansfuld overflade. Sengetøj af egyptisk bomuld er let og meget holdbart. Almindeligt egyptisk bomulds sengetøj har ca. 150-300TC for vævningstæthed, hvorimod VORES egyptiske bomulds sengetøj har 1000 TC og 1500 TC.

Se vores Egyptisk bomulds dynebetræk, pudebetræk, kuvertlagener eller flade lagener her, og giv dig selv og dem du holder af et pænt og luksus sengemiliø.

Vores Egyptisk bomuld sengetøk kan vaskes i 60 grader. For at bevare lang levetid med samme glans og undgå evt. skrympning, er det bedste med lufttørring. I kold og våde vintervejre, kan du lufttørre sengetøjet og give den sidste tørhed ved at tørretumble den med svage varm. 

Det er vigtigt at der IKKE benyttes hverken skyllemiddel, blegemiddel eller klor ved vask af egyptisk bomuld, da dette kan give de Egyptiske bomuldsfibre permanent skade.


For optimalt blankt og glat udtryk anbefales strygning.