100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Egyptisk bomuld sengetøj

Der er 14 varer.

TC står for "thread count" på Engelsk og "tråd antal" på dansk. 

Trådantal måles ved at tælle antallet af vandrette og lodrette tråde i en kvadrattomme af stof. De fleste er normalt mellem 180 og 300. Hvis TC er over 300, anses stoffet for højere kvalitet. Med vores sengetøj, kan du kigge på stoffet mod solen, hvor du næsten ikke kan se huller igennem. Der er en naturlig glans på stoffet og ekstra slidstyrke, takket være den tætte vævningsteknik. Vores egyptisk bomuld sengetøj har 1.000 TC og 1.500 TC, hvilket i sig selv et godt kvalitets stempel.

Egyptisk bomuld er utvivlsomt den fineste bomuld på verdensmarkedet. Den er karakteriseret ved særligt lange fibre, som giver stor slidstyrke og elasticitet og glat og glansfuld overflade. Sengetøj af egyptisk bomuld er let og meget holdbart. 

I hvert sengesæt medfølger et hovedpudebetræk i standardmål 60x63 cm. (to stk. ved køb af sengetøj til dobbeltdyner).

Vores egyptisk bomuld sengetøj kan vaskes ved 60 grader. For at bevare lang levetid, med samme glans, og undgå evt. krympning, er det bedst med lufttørring. I koldt og vådt vintervejr, kan du lufttørre sengetøjet og give den sidste tørhed ved at tørretumble det ved svag varme. 

Det er vigtigt at der IKKE benyttes hverken skyllemiddel, blegemiddel eller klor, ved vask af egyptisk bomuld, da dette kan give de egyptiske bomuldsfibre permanent skade.

For optimalt blankt og glat udtryk anbefales strygning. Men hvis du lufttørrer sengetøjet, kan du sagtens undlade at bruge tid på strygning

Det er en god idé at vrangen vendes ud og lukke lynlåsen i forbindelse med vaskningen. Så undgåer vi nemlig belastning af syninger i overgangen mellem lynlås og stof.