100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
Fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Oeko-tex

Silkedyne

Der er 5 varer.

Silke er guddommeligt blødt og lækkert. 

Silkedynen fra Silver-silk Scandinavia er temperaturregulerende, svendabsorberende, antibakteriel. Hvis du lider af allergi, astma, eller sved meget om natten, så er vores silkedyne noget for dig.

De fleste dyner og dyner er fyldt med mikrofiber- eller hulfiber-syntetiske materialer, der er allergivenlige og har lavere omkostninger end dun- eller fjerfyldninger. Silke dyner nyder al den luksus af dundyner med den lette fornemmelse og hypoallergeniske egenskaber ved syntetiske fylde - bare uden de syntetiske stoffer. 

Vores silkedyne er den kendte ægte håndlavede eksklusive silkedyne med 100% langfibret mulberry silkefyld og specielt fremstillet silkevår. Mulberry silke (morbær silke)- kommer fra silkesommerfuglens larver, som kun spiser morbærblade. Morbærsilke regnes for verdens fineste og dyreste silke. Vi anvender kun den bedste morbær silke i sine silkeprodukter.

Vores silkedyne er fyldt med luksuriøs 100% naturlig og hypoallergen absolut topklasse langstrenget mulberry silke, der er 100% håndstrækket. Vores luksus silkedyner er fyldt med silke med over hundrede lag af håndsyet, langfibret, grade AAA, mulberry silke. Der er brugt den fineste silke med AAA kvalitet, hvilket gør brugsoplevelsen af vores silkedyner til en fantastisk fornøjelse.

Hver silkedyne er så forsigtigt sløjret syet med hånden for at forhindre bevægelse af den ædle silke interiør. Håndsømning i stedet for maskinens "mønster" syning bruges til at undgå knusning og beskadigelse af silken. Derfor er vores silkedyne særlig velholdt. 

Ved hjælp af denne metode sikrer man også, at de varmeisolerende egenskaber, der skabes af luften, der er indesluttet mellem de fine silketråde, holdes på plads. Dette bidrager i høj grad til at gøre vores silkedyne så vidunderligt lyse og komfortable og hjælper med at regulere sovetemperaturen over et bredere område end andre dyner.

Mulberry silkefyldte dyner er vores specialisme, vi lover, at du ikke bliver skuffet. Det er risikofrit at handle med os, da du er dækket af en 14 dages fuld tilbagekøbsgaranti. Men vi er sikker på at du vil elske din silke dyne. En gang silkedyne, altid silkedyne.

Der er også nogle gode tilbud i vorse silkesengetøj - kombinationer af luksuriøse silkefyldte dyner, silkefyldte puder.

Alt silkebeklædning OEKO-TEX Standard 100 certificeret.

Husk ved køb af silkedyne skal du sikre at fyldet er 100% lange mulberry silke fibre. Silkedyner med korte fibre og rest silke vil klumpe med tiden, hvilket meget forringer oplevelsen. De lange fibre vil til gengæld altid blive på og svøbe dig i silken.Når du første er den glade ejer af en silkedyne, vil du også gerne eje silkepuder, silkesengetøj til din silkedyne. Brug venligst vores organiske silkewash til at bevare silkens glans og blødhed. Eller er du mere til luksus Egyptisk bomuld sengetøj som passer til vores silkedyne?