100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Der er 7 varer.

En gang en silkedyne, altid en silkedyne.

Silke er temperaturregulerende, svedtransporterende og antibakteriel. Vi har mange kunder der henvender til os, fordi de har allergi, astma eller sveder meget om natten.  

Der er mange dyner som er fyldt med mikrofiber eller hulfiber syntetiske materialer, det kan give anledning til allergi, selvom det er billigt. Når du tænker på, at du tilbringer 1/3 de af livet med at sove, så er en silkedyne en vældig god investering. 

Vores silkedyner er efterhånden velkendte på det danske marked. Vore eksklusive silkedyner er håndlavede med 100% langfiber morbærsilkefyld. Morbærsilke kommer fra silkesommerfuglens larver, som kun spiser morbærblade. Morbær, hedder på engelsk 'mulberry', Det er træet der leverer bladene til silkesommerfuglelarverne.  Mulberry silke anses for at være verdens fineste og dyreste silke ift. mange andre slags silke, såsom tussah silke eller Thai silke. Tussah silke og Thai silke er også meget dejligt, men de er mere grove i strukturen end mulberry silke. Vi bruger udelukkende den bedste morbærsilke i vores silkeprodukter med AAA grad, som er karakteriseret ved dobbel konkon silke, så det er det længste og fineste silke. Vores silkedyne er fyldt med  100% håndtrukket lang mulberry silke i over hundrede lag. 

Hver silkedyne er så forsigtigt syet med hånden for at forhindre bevægelse af den ædle silke. Håndsømning i stedet for maskinens "mønster" bruges til at undgå knusning og beskadigelse af silken. Derfor er vores silkedyne særlige. Denne teknik sikrer også at de varmeisolerende egenskaber, skabt af luften der er fanget mellem de fine silketråde, holdes på plads. Dette er i høj grad med til at gøre vores silkedyne så vidunderlig og behagelig og hjælper bedre med at regulere kropstemperaturen end andre typer dyner.

Det er risikofrit at handle hos os, da du er dækket af 14 dages fuld tilbagekøbsgaranti.

Men vi er sikre på, at du vil elske din silkedyne.