Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Oeko-tex

Silkedyne

Der er 5 varer.

Silkedynen fra Silver-silk Scandinavia er temperaturregulerende, svendabsorberende, antibakteriel. Hvis du lider af allergi, astma, eller sved meget om natten, så er vores silkedyne noget for dig.

Silver-Silk Scandinavia sælger den kendte ægte håndlavede eksklusive silkedyne med 100% langfibret mulberry silkefyld og specielt fremstillet silkevår. Mulberry silke (morbær silke)- kommer fra silkesommerfuglens larver, som kun spiser morbærblade. Morbærsilke regnes for verdens fineste og dyreste silke. Vi anvender kun den bedste morbær silke i sine silkeprodukter.

Silver-Silk Scandinavias silkedyne er fyldt med luksuriøs 100% naturlig og hypoallergen absolut topklasse langstrenget mulberry silke, der er 100% håndstrækket.

Hver silkedyne er så forsigtigt sløjret syet med hånden for at forhindre bevægelse af den ædle silke interiør. Håndsømning i stedet for maskinens "mønster" syning bruges til at undgå knusning og beskadigelse af silken. Derfor er vores silkedyne særlig velholdt. 

Ved hjælp af denne metode sikrer man også, at de varmeisolerende egenskaber, der skabes af luften, der er indesluttet mellem de fine silketråde, holdes på plads. Dette bidrager i høj grad til at gøre vores silkedyne så vidunderligt lyse og komfortable og hjælper med at regulere sovetemperaturen over et bredere område end andre dyner.

 Mulberry silkefyldte dyner er vores specialisme, vi lover, at du ikke bliver skuffet. Det er risikofrit at handle med os, da du er dækket af en 14 dages fuld tilbagekøbsgaranti. Men vi er sikker på at du vil elske din silke dyne. En gang silkedyne, altid silkedyne.

Der er også nogle gode tilbud i vorse silkesengetøj - kombinationer af luksuriøse silkefyldte dyner, silkefyldte puder.

Alt silkebeklædning OEKO-TEX Standard 100 certificeret.


 
For gode nattesøvn - køb din eksklusive silkedyne her.