100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Hvordan bliver silkefyldet holdt på plads i silkedynen ?

Der er ingen varer

Tit får vi kunder der spørger os:
"Hvordan kan silkefylden holdes på plads i silkedynen når der ikke er nogen
 syning ?"

"Vil silkedynen ikke glide i silkesengetøjet ?"

Det er faktisk nogle rigtige gode relevante spørgesmål. 

Vores silkefyld er 100% økologisk og håndlavet. Der er 4 kinesiske damer der trækker et silkelag efter det andet oven på hinanden - manualt og tålmodigt. Sådan har man lavet sillkedyner i 3000 år. Der er ikke nogen syning fordi vi bruger kun langfibret mulberry silke med dobbelt konkoner (AAA grad), Det betyder, det er en silke dobblet konkon pr. lag. Hvis du ser syning på en silkedyne, så er der stor sandsynlighed for at det er lavet af rest silke, med kort silketråd, og det er kun syningen der kan holde dem sammen. I et stykke tid.

En silkedyne vil ikke glide rundt inde i vores silkesengetøj, for der er lykke og krog der matcher sammen med vores silkedyne og silkesengetøj. Så det hænger fint sammen hele tiden, og bliver altså på plads. 

Vores silkedyner er fremstillet på den helt traditionelle måde, som man har brugt i Kina i 3000 år. For at se hvordan vores silkdyner er fremstillet, så kan du se denne youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=OrXiXDUQia8

Du skal prøve en silkedyne, hvis du vil forkæle dig selv lidt - de er fugt transporterende og temperatur regulerende. Især for personer der sveder meget. 

Vi har helårsdyne, vintersilkedyne og sommersilkedyne. Du kan vælge en helårsdyne hvis du er alm. bygget. Hvis du har det meget varmt om natten, så kan du vælge en sommerdyne. Du kan også vælge en sommerdyne sammen med en helårsdyne, og binde dem sammen - så får du en vinterdyne. Det er de beregnet til, og det gør det super fleksibelt.