100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
Fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Oeko-tex

Om os

Der er ingen varer

Velkomme til Silversilk Scandinavia.

Vores mission er at skabe et sundt og komfortabel sovemiljø, samtidig med, at det må gerne være unikt, luksus og kvalitet for vores kunder.

Silversilk.dk er specialiseret i økologisk og håndsyet silke: silkedyne, silkepuder, silkesengetøj, silkelagen og silke accessorries. Samt egyptisk bomuld sengetøj med højste trådantal på markedet samt unikt silke/egyptisk bomuld sengetøj. V har valgt at specialisere os i online salg af premium silkedyner og tilsvarende luksus sengetøj med måske markedets bedste kvalitet.

Du kan trygt handle hos os. Vi er især kendt for at sælge nogle af den bedste kvalitet silkedyner og silkesengetøj, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvad du køber hos os. Vi har forhandlet silkedyner, silkesengetøj, silkelagener, silkepuderegyptisk bomuld sengetøj og silke/egyptisk bomuld sengetøj siden 2013.

Vores kvalitets silkedyner og silkesengetøj er fremstilllet af leverandører i Kina, silkens hjemland, som vi har haft mange års samarbejde med. Vi har strenge kvalitetskrav til vores leverandører, så du som kunde altid ved, at det, du bestiller hos os, er i bedste kvalitet. Og skulle du ønske at fortryde et køb eller bytte til noget andet, gør vi det med et smil; uanset om du handler som privatkunde eller erhvervskunde.

Vores populære silkedyner og luksus sengetøj bliver brugt dagligt af kunder med mange forskellige demografisk profiler, yngre mennesker der går efter kvalitet, folk der gerne vil have et pænt og komfortabelt hjem, samt ikke mindste mange der med f.eks. astma eller allergi, i overgangsalderen, gigt. Folk der gerne have et naturligt produkt der kan give dem en bedre tilværelse.
Vi har mange års erfaring med silke produkter og egyptisk bomuld produkter og kan guide dig til valget af det rette materiale og rette størrelse. Vi står klar til at betjene dig pr. e-mail og chat (i højre hjørne på vore webshop) samt på tlf. 50 32 33 09.