100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Om os

Der er ingen varer

Velkommen til Silversilk Scandinavia.

Vi er en dansk, familieejet webshop, der prøver at give danskerne en bedre kvalitet og komfort i deres hverdag. Vi har været på markedet siden 2013.

Vores mission er at skabe et sundt og komfortabel sovemiljø,
samtidig med, at det er unik, luksus og kvalitet for vores kunder.
Sagt med andre ord: sundhed, komfort og kvalitet er vores mantra. 

Indtil videre har det lykkedes meget godt - for vi har kun glade kunder ! Besøg os på trustpilot og se hvordan vores kunder ser os.

Silversilk.dk er specialiseret i økologiske og håndsyede silkevarer til soveværelset, såsom silkedyner, silkepuder, silkesengetøj, silkelagener, silkepudbetræk og silke accessorries.
Vi har også premium kvalitet egyptisk bomuld sengetøj med det højeste trådantal på markedet, samt unikt og smukt silke/egyptisk bomuld sengetøj.
Vi har valgt at specialisere os i online salg af premium silkedyner og tilsvarende luksus sengetøj, med måske markedets bedste kvalitet.

Du kan trygt handle hos os. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvad du køber hos os. Vi har forhandlet silkedyner, silkesengetøj, silkelagener, silkekuvertlagensilkepuderegyptisk bomuld sengetøj og silke/egyptisk bomuld sengetøj siden 2013. 

Vores kvalitets silkedyner og silkesengetøj er fremstilllet af leverandører i Kina, silkens hjemland, som vi har haft mange års samarbejde med.
Vi har strenge kvalitetskrav til vores leverandører, så du som kunde altid ved, at det, du bestiller hos os, er i bedste kvalitet.
Og skulle du ønske at fortryde et køb eller bytte til noget andet, gør vi det med et smil; uanset om du handler som privatkunde eller erhvervskunde.

Vores populære silkedyner og luksus sengetøj bliver brugt dagligt af kunder med mange forskellige demografiske profiler: Såvel yngre samt ældre, der går efter kvalitet, folk der gerne vil have et pænt og komfortabelt hjem, samt ikke mindste mange med f.eks. astma eller allergi.
Folk der gerne have et naturligt produkt der kan give dem en bedre tilværelse.
Vi har mange års erfaring med silke produkter og egyptisk bomuld produkter og kan guide dig til valget af det rette materiale og rette størrelse. Vi står klar til at betjene dig pr. e-mail og chat (i nederste højre hjørne på vore webshop).