100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Leverings og betalingsinformation

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra os. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler.
 
Betaling af varen
Hver gang du bestiller en vare igennem Silver-Silk Scandinavia, vil der altid blive sendt en ordre bekræftelse til dig som kunde. Dine penge vil første blive trukket, når varen er afsendt fra os. For beløbet må tidligst trækkes på korholders konto, når varen afsendes.Derfor kan du roligt betale med dit betalingskort.
 
Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Silver-Silk Scandinavia anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt. Dette betyder at dine varer sendes indenfor maksimalt 5-7 dage efter modtaget ordre. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges. Dog vil vi tillade os at tage forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Silver-Silk’s leverandører.
 
Risikoen
Risikoen for varer overgår til køber når fortrydelsesretten efter 30 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Det anbefales at gemme den originale emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader anbefales returneret i original emballage.

Reklamation
Du har selvfølgelig rettighed til reklamation, hvis der forekommer fabrikationsfejl eller materialefejl på det tidspunkt varen var solgt, indenfor 2 år efter leveringen.
Du kan selv vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Silver-Silk Scandinavia. Kunden skal selv dække retur fragt.

Priser
Alle priser er i danske kroner incl. 25% dansk moms, hvis ikke andet er bemærket. Der tages forbehold for trykfejl og andre menneskelige fejl.
 
Betalingssikkerhed
Hos Silver-Silk Scandinavia kan du bestille dine varer online:
- Dankort og Visa/Dankort
- Visa/Dankort Electron
 
Godkendelse af dine betalingsoplysninger sker via en krypteret SSL forbindelse. Selve verificeringen foretages af PBS og din bank. Silver-Silk Scandinavia har ikke adgang til disse sensitive oplysninger. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Der kan kun trækkes det beløb du har angivet eller mindre – og kun én gang. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
 
Fortrydelsesret
Du har selvfølgelig 30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen, hvis det viser sig, at den vare du har bestilt alligevel ikke lige er dig. Blot skal du returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den blev modtaget, dette er også gældende for den emballage og infoskilte der fulgte med varen. Omkostninger, der er forbundet med at returnere varen afholdes af dig som kunde. Og du må ikke sende det pr. efterkrav.
 
Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website.

Fragt og Porto
Man kan se den præcise pris for fragt i indkøbskurven efter tilføjelse af det valgte produkt. I tilbudsperioder kan fragt være gratis.