100% sikker handel
Kvalitetsprodukter
God kundeservice
30 dages fuld returret
Anmeldelser på Trustpilot
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Nyhedsbrev
Nyhedsbrev

Silkesengetøj - Få en bedre nattesøvn.

Silkesengetøj er ikke alene et luksus materiale, men det har også nogen vidunderlige egenskaber, som ingen andre materialer kan sammenlignes med:
 
  • Silke hjælper med at regulere kroppens temperatur, ventilerer og hjælper huden til at ånde, hvormed man får en bedre nattesøvn

 

  • Silke er allergiker og astma patienternes bedste ven, fordi silke absorberer og transporterer fugt væk og har en anti-bakteriel egenskab, samtidig med, at den super glatte overflade gør at husstøvmider ikke kan holde sig fast, som i andre materialer.

 

  • Silke er også specielt egnet til gigt- og hjerte patienter, idet silke giver kroppen en særdeles behagelig varme, uanset om det er vinter eller sommer.

 

  • Mulberry silke, kommer fra silkeorm som lever af mulberry (morbær) blade. Alle vores silkeorm lever i et 100% økologisk miljø, da silkeorm er meget skrøbelige, og ikke må udsættes i et forurenet miljø.

 

  • Den lette vægt og bløde følelse af silke, giver dig en ægte livs nydelse

 

Silkepleje

Grundet den vidunderlige antibakterielle egenskab som silke har, er det ikke nødvendigt at vaske og rense silke så ofte som man gør ved dundyner eller andre traditionelle materialer.
 
Hvis du følger vores råd vil du få glæde af din silkedyne i normalt 10-15 år, med velbevaret skønt udseende samt fantastisk komfort.
 
  • Luft dynen en gang imellem når det er godt vejr, men udsæt ikke dynen for direkte stærkt sollys. For luften kan hjælpe med affugte dynen, gøre dine dyner friske og velduftende. Før du tager dynen med ind, kan du klappe den lidt for at bevare den naturlige luftige fornemmelse.

 

  • Silkedynen skal ikke opbevares i en tæt plastic pose, og heller ikke under direkte sollys, da det vil ødelægge silkens naturlige struktur og medføre nedsat varme og fugt egenskaber.

 

  • Silkedynen skal altid dækkes med sengetøj, for silke er ikke egnet til at vaskes. Skulle uheldet ske med pletter, anbefaler vi lokal rensning med et mildt silke rensemiddel, hvorefter det hænges til naturlig tørring. Silkepuder kan dog godt vaskes ved 30 grader, men vi anbefaler alligevel blot at nøjes med udluftning, hvilket kineserne har gjort i flere tusinde år.