Nyhedsbrev
Nyhedsbrev
Oeko-tex
Der er 10 varer.

Silkedyner


Se her! Vi har måske markedets bedste tilbud for silkedyner og silkesengetøj!
 
Bemærk: Vores silkedyner har både 100% langfibret mulberry silkefyld og vår !
Og at de er 100% håndlavet og økologisk ! Der er nemlig stor forskel på silkedyner, om de har silkevår eller bomuldsvår !
 
Det er en perfekt løsning for dig at bruge silkesengetøj både i de hede sommerdage for at køle af og i det kolde vinternat, hvor du har brug for varme og komfort.

Silkedyner og silkesengetøj er åndbar, det er væk fra vægen fugt fra sved, at holde en person kølig og behagelig.

Silkedyner og silkesengetøj er allergivenlig og modstandsdygtigt over for husstøvmider.
 
 

I Kina kendes det, at silke indeholder aminosyrer som forynger huden, og hjælper med at forsinke rynkedannelse i huden, samt medvirke til et godt og glansfuldt hår.

 
Forkæl dig selv og køb nogle dejlige silkeprodukter til dig og den du holder af!

Underkategorier

 • Silkedyne
  Den eksklusive silkedyne - med ægte mulberry silke. Silkedynen er temperaturregulerende, svendabsorberende, antibakteriel. Køb din nye silkedyne hos os  Silver-Silk Scandinavia sælger den kendte ægte håndlavede kinesiske - eksklusive silkedyne med 100% langfibret mulberry silkefyld og specielt fremstillet silkevår.   Mulberry silke (morbær silke)- kommer fra silkesommerfuglens larver, som kun spiser morbærblade. Morbærsilke regnes for verdens fineste og dyreste silke. Vi anvender kun den bedste morbær silke i sine silkeprodukter.   Vores eksklusive Silkedyne er temperaturregulerende. vores eksklusive silkedyne ånder meget bedre end andre dyner og giver en bedre nattesøvn.   For din gode nattesøvn - køb din eksklusive silkedyne her.
 • Silkesengetøj
  Silkesengetøj. Eksklusiv luksus til rimelige priser   Vores fine silkesengetøj er fremstillet af den fineste langfibrede mulberry silke, som giver dig luksus og velvære.   Vores luksus silkesengtøj består af silke dynebetræk, silke pudebetræk, silke enkelt lagen, silke kuvertlagen samt silkedyner og silkepuder   Klik nedenfor, for at se mere om vores silkesengetøj:  
 • Silkepuder
  Silke puder er ren luksus og giver dig en dejlig søvn. Til en meget rimelig pris Vores silkepuder er fluffy, og giver dig en blød og behagelig oplevelse når du lægger dit hoved på silkepuden.Vores silkepuder har silkevår, der indholder 100% mulberry silke. Silken indholder aminosyre, og den kemiske sammensætning af silke giver huden åndbarhed.Vores silkepuder er særdeles lette og nemme at opbevare. 
 • Rullemadrasser
  Køb rullemadrasser med 100% Mulberry silkfyld hos os!  Rullemadrasser med 100% Mulberry silkefyld og bomuldsbolster borttransportere fugtighed og giver dermed kølighed og et tørt sengemiljø.